Bir İnceleme Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın bapsı, yangın merdiveninin alev ve dumandan korunup katların arasına yada ömür alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. örgüda kâin insanoğluın güvenliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrol altına kırmızıınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Bu nedenle henüz güçlü bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında vikaye katkısızlamaz ve bu nedenle henüz ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

Dairesel yangın merdiveni, umumiyetle silindirik veya dairesel bir muhafaza içre kâin spiral veya dairesel bir merdiven tasavvurına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni alelumum sınırlı dış alana ehil veya bediiyat tasaların önemli evetğu binalarda kullanılmaktadır.

Dolgu kullanılarak kapı verimsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda zorlamasız açılacak şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair mahir personelimiz tarafından kaleme kırmızıınan bu makaslamakmızda;

Olası bir felaketle önlaşıldığında yapıda mevcut insanların dışarıya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi yürekin rastgele bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Camlı yangın kapıları veya panik barlı yangın kapıları sair yangın kapısı türleri arasındadır.

Bütün yangın kasası ve kanatları yüce lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra mimarilabilecek sıva tamiratı ve boya alışverişleri nedeniyle baplar mazarrat görmez.

Hiç evham namevcut ki yangın felaketi, yıl içre dirilik yitirilmesine neden olan en koca etmenler arasındadır. Yangın felaketi oldukça güdük bir süre içinde geniş alana yayılması ve hem dirilik hem de esrar yitirilmesine sebep olması ile bilinmektedir. Özellikle de erdemli kuruluşda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında dirilik ve finans kaybı enseış göstermektedir. Zati yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin yeğin iş evetşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın sanarak oldukça duyar davranıyoruz.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve peklik sinein tercih edilir.

Yangın bapsı kesinlikle bakım strüktürlmalıdır? Yangın kapıları tertipli bakım gerektirir. Bakım, yangın kapısının çalışmalevselliğini ve yangın dayanıklılığını kurmak muhtevain önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetçi edilmesi, kapının harbi bir şekilde kapanıp yangın kapısı kapanmadığının, menteşelerinin muhkem bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin reva olduğunun ve kilit mekanizmasının çtuzakıştığının denetçi edilmesini içerir. Hatta, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve anlayışaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında kötü ve alevlerin öteki alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı doğru itilen ve kolayca açılmasını sağlayan panik kanat şeklindedir. Kazalı durumlarda kullanılacağı bâtınin az çok kârlevsel şekilde görev yapmalıdır.

Report this wiki page